End of a very nice stay in Grímsey.

We had a wonderful time at the Island. We where welcomed by the lovely people that live in Grímsey. We will definitely visit the island later on, perhaps during the IOTA weekend next summer. I made some 600 contacts, mostly on 20m SSB, some on 10m. We had some heavy aurora activity over the weekend so fewer contacts where made on the lower bands. TF3SG still made some contacts, and one JA QSO was made on 80m.

Conditions where strange on 10m. Had a big opening into Spain and Portugal, but going over my log I see that I logged a single QSO with Trinidad and Tobacco on 10m I did not notice that when I made the QSO, would be fun so see that confirmed. I did not hear any US station though. I was just using the 43ft vertical with a tuner, so not a very efficient antenna for 10m.

73, Benni TF3CY

3 thoughts on “End of a very nice stay in Grímsey.”

 1. Flottar myndir, Grímsey er ævintýraleg ég kom þangað í fyrsta sinn í sumar sem leið í æðislega góðu veðri með hóp sem var að synda yfir pólbauginn þar af var ein tvítug Indversk stúlka sem reyndar ferðin snerist um, en aftur flottar myndir hjá ykkur.
  73 de TF3LMN

 2. Flottar myndir !

  Greinileg góð ferð hjá ykkur feðgum.

  Til hamingju með það. Vonandi fær maður að
  lesa ferðasöguna og lærdóminn í CQ TF.

  73 og DX

  Óskar / TF3DC

 3. Flottar myndir !

  Greinilega góð ferð hjá ykkur feðgum.

  Til hamingju með það. Vonandi fær maður að
  lesa ferðasöguna og lærdóminn í CQ TF.

  73 og DX

  Óskar / TF3DC

Comments are closed.